Wilt u dit jaar een Coronaproof bezoek die aan alle richtlijnen voldoet of wilt u een keer een andere beleving van het Sinterklaasfeest?

Boek dan snel snel één van de volgende mogelijkheden:

 

In samenwerking met JEP uit Hulst zijn de volgende mogelijkheden tot stand gekomen:

 

FILMPJE VAN DE SINT (PARTICULIER)

 

Wilt u er zeker van zijn dat de Sint bij u op bezoekt komt via de televisie, laptop of tablet? Bestel dan snel filmpje van de Sint! De kinderen kunnen op deze manier een kijkje nemen in het huis van de sint van de ontbijttafel tot de werkkamer van de Sint! De kinderen worden allemaal persoonlijk aangesproken door Sinterklaas, de sint zal wat vertellen vanuit het grote boek, maar ja je weet nooit of dat goed gaat met de pieten in de buurt.

Via de website www.filmpjevandesint.nl kunt u deze video bestellen en de benodigde informatie invoeren, wilt u dat de Sint verteld waar de cadeautjes staan? Geen probleem, als u dit maar vermeld bij de informatie.

 

Dus wilt u zeker weten dat de Sint digitaal bij u op bezoek komt? bestel dan snel het filmpje van de Sint!

Het filmpje zal aangeleverd worden via We-Transfer dus deze is makkelijk overal af te spelen.

Neem ook eens een kijkje op www.filmpjevandesint.nl

 

*vanaf €19.95*

 

 

HUISBEZOEK LIVE VIA ZOOM (PARTICULIER)

Aangezien het Coronavirus nog steeds heerst en de normale huisbezoeken bijna niet uit te voeren zullen zijn komen wij met een live huisbezoek via Zoom. Zo kan je op de afgesproken datum en tijd inbellen via Zoom (je krijgt een dat van te voren hiervoor een link) Je bent dan op bezoek in het huis van de Sint, het is net zo leuk als een normaal huisbezoek alleen dan corona-proof. De invulling zal voor het grootste gedeelte het zelfde zijn als een normaal huisbezoek. De live zoom-sessie is al te boeken vanaf:

 

*10 minuten €25.- en voor 15 minuten € 35.-

Wilt u meer informatie of alvast uw Zoom-sessie boeken? Neem dan snel contact met ons op.

 

 

DIGITAAL SINTERKLAASFEEST (BEDRIJVEN)

In dit aparte jaar, in een tijd vol onzekerheid kunnen wij ook voorzien in een goed, duidelijk en vooral veilig geregeld digitaal Sinterklaasfeest:

via een online live Sintshow enkel met een speciale code te bekijken. Waarbij we de kinderen meenemen op avontuur in het huis van Sinterklaas: van het pietenontbijt aan de grote ontbijttafel tot Pietengym,

de werkkamer van de Sint, hoe je de beste pepernoten bakt en doet iedereen mee aan een heuse Sintquiz! Een dik uur digitaal amusement waarbij het niet ontbreekt aan ouderwetse gezelligheid!.

Uiteraard verwerken we het logo van het bedrijf in de show en aftiteling.

 

*prijs op aanvraag*

 

 

DE ENIGE ECHTE SINT DRIVE TRU (BEDRIJVEN)

Basisopstelling is uiteraard al een belevenis op zich; het begint al met de rit naar de locatie!
Bijna bij de locatie komt men onderweg 2 truss torens tegen waar sfeervolle Sintdecoratie aanhangt en de aanduidingen:

Nog 200m en Nog 100m vergezeld van een Mijter. Het Drive Thru terrein wordt betreden door met de auto onder een Speciale Welkomstboog (uiteraard voorzien van passende boodschap en Sintdecoratie) door te rijden. Voordat je bij Sinterklaas komt kunnen de kids vanuit de auto eerst hun eigen pietenvaardigheden testen, daarna met de auto door een heuse “Pieten Wasstraat” (met special effects om de belevenis nog groter te maken)! Vervolgens stapvoets doorrijden naar het podium waar Sinterklaas al comfortabel plaats heeft genomen in zijn speciale stoel en zwaait naar de passerende kids in de auto. Dmv onze microfoon piet kan de sint kort een woordje wisselen met ieder gezin in de passerende auto’s. Uiteraard is er op het gehele Drive Thru terrein passende en sfeervolle Sinterklaas muziek als achtergrond te horen en sint decoratie te zien.

Ze passeren diverse Truss Torens en bij het verlaten van het terrein krijgen ze nog een leuk aandenken

 

Dit pakket is beschikbaar in bovenstaande versie tot een luxe versie, mail ons voor de mogelijkheden.

 

*prijs op aanvraag*

 

 

FILMPJE VAN DE SINT (BEDRIJVEN)

Wij maken voor ieder gezin een persoonlijke videoboodschap van de Sint. Ieder filmpje begint met een unieke inkijk in het huis van de Sint, van de ontbijttafel tot de werkkamer van de Sint!

Daarna wordt ieder kind apart toegesproken door de enige echte Sint. Van te voren kunnen de ouders zich aanmelden via onze website www.filmpjevandesint.nl en het bijbehorende vragenformulier zodat Sint leuke feitjes en weetjes kan verzamelen in de boodschap. Sint spreekt vanuit een professionele setting (het huis van de Sint) het gezin toe en kan op het eind zelfs aangeven waar het cadeau van het bedrijf verstopt is door de Pieten; hoe spannend is dat! Natuurlijk kan er ook iets meegenomen worden over de ouders; ook dat kan ingegeven worden via de website. Wij zorgen ervoor dat ieder gezin het filmpje via WE Transfer krijgt thuis gestuurd of naar keuze verstuurd word naar het bedrijf. Uiteraard wordt het logo en/of naam van het bedrijf meegenomen in het filmpje dat wordt aangeleverd in een MOV/MP4 bestand en afspeelbaar is via Tablet, PC of Smart TV. Gemakkelijker kan bijna niet!

 

*prijs op aanvraag*